Női lelkigyakorlat

Július 10-16-ig a csömöri római katolikus templom ad helyet a „Meg Nem Született Gyermek” szobrának, mely Martin Hudacek szobrászművész alkotása. Ehhez kapcsolódva női lelkigyakorlat lesz júl. 13-án szombaton a csömöri katolikus templomban délután 4-től este 8-ig. A 4 órás programot dr. Földváry Éva Gabriella mozgás- és táncterapeuta vezeti.

Jelentkezés: A programra korlátozott számú résztvevőt tudunk fogadni, ezért a jelentkezés sorrendjében töltjük be a helyeket. Kérjük, csak akkor jelentkezz, ha elejétől végig részt tudsz venni. A késés vagy a korábbi távozás megzavarja a csoportmunkát.

A lelkigyakorlatra Kisné Lovász Zsuzsánál lehet jelentkezni a csomorplebania@gmail.com email címen az 5.000.- forintos részvételi díj befizetésével július 10-ig.

A lelkigyakorlat a templomban lesz. 

A téma megegyezik a szobor üzenetével: van megbocsátás, van remény!
Nagyon sok nő szenved akár  évtizedekig is a bűntudattól magzatának elvesztése után, még akkor is, ha spontán vetélés és nem abortusz  volt a veszteség oka. Magát hibáztatja amiatt, hogy gyermeke nem születhetett meg. A szobron  látható törékeny gyermekalak vígasztalóan közelít a magába roskadó, bánkódó édesanyjához,  ezzel jelezve a megbocsátást felé.

A szobor másik fontos üzenete, hogy a meg nem született  gyermekek nem vesztek el a semmibe. Bár testileg nem láthatjuk, nem érinthetjük őket, hitünk  szerint ők már a Mennyei Atyánál vannak, nagyon jó helyen. Egyetlen édesanyának sem kell  aggódnia a magzatkorban elvesztett gyermeke sorsa miatt, sőt bíztatjuk őket, hogy ezentúl  tekintsenek rá égi közbenjáróként, és gondoljanak rá ugyanúgy családtagként, mint a még élő gyermekekre, hozzátartozókra.

Sok szeretettel várunk!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Megszakítás