HIRDETÉSEK 2024. július 7.

  • Szeretetláng imaóra lesz kedden a szentmise után és szentségimádás szerdán, szintén a szentmise után. Ezen a szerdán este 10-ig tart a szentségimádás.
  • A Váci Egyházmegye vándorkiállítása érkezik hozzánk szerdán. A Meg Nem Született Gyermek szobra és a Szent Janka életét bemutató kiállítás július 16-ig tekinthető meg a templomunkban. Részletek a kihelyezett plakátokon és az interneten olvasható. A kiállítás idején a templom hétköznaponként délután 4 órától este 8-ig lesz nyitva, szombaton délelőtt, vasárnap pedig egész nap. Ennek a megvalósításához kérjük a testvérek segítségét, mert a templom csak úgy lehet nyitva, ha tudunk állandó felügyeletet biztosítani. Feliratkozni hátul a kis asztalnál és az interneten lehet.
  • Jövő vasárnap (július 14-én) egész napos szentségimádást tartunk. A két szentmise között folyamatosan nyitva lesz a templom.
  • A kiállításhoz kapcsolódva női lelkigyakorlat lesz július 13-án szombaton. A programra jelentkezni Kisné Lovász Zsuzsannánál lehet július 10-ig, az 5.000.- Ft részvételi díj befizetésével.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Megszakítás